‘El Gordo’-actie bij De Smulbaai

(Advertorial)

HEINO – De Smulbaai in Heino presenteert in het kader van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij een speciale ‘El Gordo’-actie. El Gordo, oftewel ‘de vette’ is de naam van de roemruchte Spaanse loterij die hele Spaanse dorpen tot miljonair maakte.

Iedereen die tussen 10 en 25 december een heel oudejaarslot (of twee halve loten) koopt, mag gratis meespelen met een gezamenlijke straat hele oudejaarsloten die de Smulbaai beschikbaar stelt: valt hierop de hoofdprijs van 30 miljoen euro dan wordt deze ‘El Gordo van de Smulbaai’ verdeeld onder alle deelnemers en kan iedereen zich dus rijk rekenen. Datzelfde geldt voor het totale prijzengeld dat op het El Gordo-straatje valt. Komt het prijzengeld uit ónder de 1.000 euro dan wordt dát bedrag niet verdeeld onder de klanten, maar verdubbeld door De Smulbaai en geschonken aan de Strijd van Salland.
Bij aankoop van oudejaarsloten maakt men ook nog eens kans op een van de twee verblijven van drie dagen in Hotel der Brabander in Winterberg inclusief diner en ontbijt, zakgeld en geld voor de brandstof. Tevens maken alle klanten die voor 10 januari een Staatslot kopen kans op een jaar lang gratis Staatsloten in 2020! Daarnaast kan men net als de voorgaande jaren ook weer meespelen op een van de Oudejaars Boulevards (honderd loten) van de Smulbaai. De deelnemers kopen een lot en het gezamenlijke prijzengeld van de boulevard wordt verdeeld onder de deelnemers. Kijk voor meer informatie op staging2.smulbaai.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.