Eerste winnaars stempelactie zijn in de prijzen gezet

WIJHE – Sinds de aankomst van Sinterklaas wordt er weer druk gestempeld in Gastvrij Wijhe. Zaterdag werden de eerste winnaars van de winkeliersactie met hun prijzen verblijd.

Foto: Jan Amse

 De eerste speciale zaterdagtrekking leverde als winnaars op de deelnemers Posthoorn, Lindeman, Kruitbosch, Eilander, Strijdveen, Konkelaar, Schurink, Harmsen, Tuv, Grafhorst, Jilderda en Klein-Ovink. Zij deden tussen 13.00 en 14.00 uur hun spaarkaart in de speciale actiebus ter hoogte van de Nicolaaskerk in de Langstraat. Om 14.00 uur was de spanning te voelen, toen de prijswinnaars werden bekendgemaakt. Wie ook extra kans wil maken bij een zaterdagtrekking, kan nog meespelen op 21 december tussen 13.00 en 14.00 uur. De dan ingeleverde stempelkaarten dingen ook gewoon mee voor de overige prijzen van de stempelactie.

Klanten ontvangen bij de deelnemende winkeliers bij besteding van iedere 5 euro een stempel op hun stempelkaart. Volle en ingevulde stempelkaarten kunnen ze tot dinsdag 24 december inleveren bij Slagerij Ruiter, Albert Heijn, Mico bodywear en Hema. Naast de hoofdprijs, een jaar lang gratis bloemen ter waarde van 350 euro, zijn er nog talrijke andere prijzen te winnen. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.