Eerste editie Wintermarkt Haarle smaakt naar meer

HAARLE – De eerste editie van de Wintermarkt in Haarle was een succes. “Wat was het geslaagd. Het weer was top en een grote opkomst. We hebben meer dan duizend bezoekers geteld”, zo laten de organisatoren Sanne, Elise, Monique en Marloes weten. De deelnemers maakten afgelopen zondag een rondje door het dorp. Bij de huizen van een groot aantal inwoners van Haarle waren stands te vinden. Het aanbod was divers: van tweedehands boeken, huisdecoratie, antiek, speelgoed en kleding tot zelfgemaakte creaties. Deelnemers met een passie voor bakken of koken lieten de bezoekers hun lekkernijen proeven. Voor de Haarlenaren die buiten de bebouwde kom wonen, was een centrale locatie geregeld. Verder was gezorgd voor amusement en muzikaal vermaak. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.