Eerste editie Kerstcafé in Elckerlyc

LUTTENBERG – Elckerlyc vormt op zaterdagavond 21 december de locatie van het eerste Luttenbergse Kerstcafé. Deze activiteit komt in de plaats van het Moonlight Shoppen. De organisatie is in handen van de commissie van het Moonlight Shoppen, Elckerlyc en Ondernemend Luttenberg.

De avond staat deels in het teken van de prijsuitreiking van de eindejaarsactie van Ondernemend Luttenberg. Deze actie loopt nog tot 21 december bij alle deelnemende leden van de vereniging. De winnaars van de koffers krijgen voor 21 december bericht om te verschijnen op deze avond. De te winnen koffers (44 in totaal) worden gevuld door de bedrijven die zijn aangesloten bij Ondernemend Luttenberg. Gedurende de avond kan men voor 1 euro een lot kopen om ook nog mee te doen met het kofferspel. Daarnaast worden er in het dorp flyers uitgegeven met daarop een strook voor de wensboom. Hierop kan men een persoon vermelden die voor een verrassing in aanmerking komt. Deze stroken kan men tot de avond van het Kerstcafé ophangen n de kerstboom in Elckerlyc. Daarnaast staat er een aantal kramen met kerstartikelen. Het koor Palet en het mannenkoor De Stroatkjals zorgen voor de muzikale omlijsting. Het Kerstcafé duurt van 18.00 tot (circa) 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.