Eerste editie Dinnershow in Mariënheem daverend succes

MARIËNHEEM – De Dinnershow die afgelopen weekend op zaterdag en zondag werd opgevoerd in Gasterij de Kruidentuin in Mariënheem was een groot succes. Beide shows waren uitverkocht. In totaal genoten 312 bezoekers van een show vol met muziek, dans en cabaret.

Bij de ingang werden de gasten al vermaakt door het duo 2Fine. De Dinnergirls (D-radiation) brachten alle gasten naar de tafels. De zaal was in winterse sferen versierd, sfeervol verlicht en met muziek van het huisorkest (Muziekhandel Droog) ademde alles gezelligheid. Om exact 19.30 uur was het showtime en verzorgden Thomas Bril en de Dinnergirls een spetterende opening, gevolgd door nummers van de dames van 2Fine en Marita en Annemarie met een ABBA-medley. De als kok verklede heren van de plaatselijke toneelvereniging probeerden bij de ingang al indruk te maken door als eerste de zaal binnen te lopen om soep uit te delen. Veel te vroeg natuurlijk en de mannen werden dan ook meteen teruggefloten door het personeel van de Kruidentuin.

In de show kwamen Sinterklaas, de Kerstman en de Spreukenfee door de zaal voor humor en vermaak. Verder werd een spetterende dans opgevoerd door D-radiation. Ook werden veel muzikale nummers ondersteund door deze dansende meiden. Met de dames van Sisteract werd het startsein gegeven voor de finale waarbij de hele cast in de zaal verscheen.

De gasten kregen een diner geserveerd van maar liefst zes gangen waarvan de laatste als toegift op bekende wijze vol spetterend vuurwerk en passende muziek werd binnengebracht. Na het lekkere eten en de vele drankjes was er op zaterdagavond nog een afterparty. Maar liefst 41 personen werkten mee aan de show, voor en achter de schermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.