‘Een lekker pöttie houw’n’ bij Luttenbergs volleybaltoernooi

LUTTENBERG – De sporthal in Luttenberg vormt op zondag 19 januari weer de locatie voor het jaarlijkse nieuwjaarsvolleybaltoernooi. Vanaf nu is de inschrijving is geopend. ‘Een lekker pöttie houw’n’, dat is op zijn Sallands gezegd het simpele idee. Elk jaar komen zo’n dertig teams, vaak vrienden of buren, naar het evenement in sporthal De Achterberg; ’s ochtends vijftien en ’s middags vijftien.

De organisatie doet zijn best om teams naar sterkte in te delen. Deelnemende teams moeten bestaan uit zes of meer spelers en de minimumleeftijd is 15 jaar. B-spelers kunnen ook meedoen. Beide competities eindigen met een finale. En uiteraard is de kantine de hele dag geopend voor de derde helft. De deelnamekosten bedragen 20 euro per team.

Aanmelden kan via staging2.volleybaltoernooiluttenberg.tk. Voor meer info stuur een mail naar volleybaltoernooiluttenberg@gmail.com of kijk op de eerder genoemde site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.