Dorpsquiz Raalte volgend jaar op herhaling

RAALTE – De eerste editie van de Dorpsquiz in Raalte was een doorslaand succes. Ruim 1.500 deelnemers, verdeeld over honderd teams, deden de laatste zaterdag van 2019 mee. De inschrijving zat maanden van tevoren al vol. De uitslag is nog niet bekend. Die volgt op zaterdag 18 januari tijdens een feestelijke avond in De Leeren Lampe. Aanvang is om 20.00 uur.

“Dank voor jullie enthousiasme, plezier, saamhorigheid en inzet! Het was fantastisch om dit te mogen organiseren”, zo melden de organisatoren: een club enthousiaste Raaltenaren, bestaande uit Nardy Nijland, Rosa van Oldeniel, Esther Schulten, Sjaak Legebeke, Paul Maas en Pieter Nijland. Zij kondigen alvast aan dat er volgend jaar een nieuwe editie komt.
De teams kwamen op verschillende locaties bijeen. Bij de deelnemers thuis, in (sport)kantines en in cafés. Aan hen de taak om diverse vragen en opdrachten, met veelal een Raalter insteek, te beantwoorden en uit te voeren.
Wethouder Toeter opende om 18.30 uur het spektakel. Daarbij werden de honderd teamcaptains door de organisatie bijgepraat. Hierna gingen zij terug naar hun team en begon de daadwerkelijke quiz. Om 23.30 uur moesten de quizboeken weer worden ingeleverd bij de organisatie in zaal Zwakenberg. Daar konden de teams, onder het genot van een hapje en een drankje, even napraten over de avond. Een deel van de antwoorden op de vragen komt alvast te staan op de facebookpagina Dorpsquiz Raalte. De prijs is een grote wisselbokaal, eeuwige roem en een geldbedrag voor een goed lokaal doel. De prijsuitreiking wordt verricht door burgemeester Dadema.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.