Diverse activiteiten bij Buitencentrum

NIJVERDAL – Staatsbosbeheer presenteert gedurende de kerstvakantie diverse activiteiten in en om het Buitencentrum in Nijverdal. Ga mee naar buiten voor een wandeling of kom vogelvoer maken, een nestkast timmeren of braakballen uitpluizen. Er is voor elk wat wils.

Maandag 30 december en vrijdag 3 januari is er een ‘frisse neus wandeling’ voor het hele gezin met onderweg verhalen over de natuur, cultuur en historie van de Sallandse Heuvelrug. Zondag 29 december is er ’s morgens een stiltewandeling. Tijdens de wandeling is er af en toe tijd voor bezinning. Op donderdag 2 januari volgt er een ‘groene voornemens wandeling’. Zaterdag 4 januari organiseren de Sterrenwacht Hellendoorn en Staatsbosbeheer een ‘Loop naar de maan’-wandeling. Sluit de dag af met een bezoek aan de sterrenwacht en een avondwandeling over de Sallandse Heuvelrug
Voor de kinderen worden bovendien ook diverse activiteiten georganiseerd. Zaterdag 21 december mogen ze een nestkastje timmeren. Bovendien kunnen ze om de vogels wat te helpen op donderdag 2 en zaterdag 5 januari ‘een boswachter om op te eten’ knutselen van vogelvoer. Woensdag 27 december mogen ze braakballen van uilen uitpluizen.
Voor de activiteiten kan men zich online aanmelden via staging2.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.