Dik zevenhonderd deelnemers aan Kersttocht Mariënheem

MARIËNHEEM – De derde editie van de Kersttocht in Mariënheem heeft vorige week woensdag dik zevenhonderd deelnemers getrokken. De organisatie, Samen Leefbaar Mariënheem, is dan ook dik tevreden.

Foto: Annet van Raalten

De deelnemers maakten een wandeling van circa anderhalve kilometer door het dorp en kwamen onderweg langs diverse bezienswaardigheden en optredens. Meerdere etalages waren ingericht met kerststalletjes. Ook de plaatselijke schildersvereniging presenteerde zich. Leden van de toneelvereniging liepen rond als Jozef en Maria en de drie koningen. Verder was er muziek van de Big Band Carmel College (in de boskapel) en studenten van het conservatorium in Enschede (bij de Eikelhof). Op het eindpunt bij de Schalm trad de formatie Lost Case op. Daar werd gezorgd voor drankjes en oliebollen. Ook aan de kinderen was gedacht. Zo liep er een ballonnenclown rond en stond er een minidraaimolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.