Decemberdiners in het Aardehuis

OLST – Chef-kok Edith Kostelijk serveert op vrijdag 13 en zaterdag 14 december een feestelijk vijfgangendiner in haar huiskamerrestaurant bij de Aardehuizen in Olst. Ook op kerstavond en eerste kerstdag stelt ze mooie kerstmenu’s samen.

Kostelijk gebruikt in haar gerechten biologische ingrediënten van lokale boeren, zoals stoofpeertjes uit Olst, groenten van buurman Teun van zijn land in Raalte, zuivel uit Lettele en fruit van Overkempe. “Vaak ben ik dagen aan het verfijnen met een gerecht. Mijn keuken lijkt dan wel een laboratorium. Pas als het volledig in balans is en het de juiste combinatie van smaak, geur en textuur heeft, is het recept klaar,” laat de chef-kok weten.

De hele wijk bij de Aardehuizen is gebouwd door de bewoners zelf, met gebruik van autobanden en strobalen. De evengoed luxe woningen zijn een bezoek waard en inspireren menigeen. Tussen de gangen door neemt de kok haar gasten mee op rondleiding door de wijk en het huis.

Reserveren kan via info@detafelvankostelijk.nl of via 06-49030026. Het volgende Huiskamerdiner is op zondag 19 januari 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.