‘De zingende elektricien’ presenteert nieuwe single

HEINO – “Een talent waar potentie in zit en een toffe gozer.” Producer Frank van Etten heeft niet veel woorden nodig om Leon Kruitbosch te omschrijven. Dat hij prettig in de omgang is, is natuurlijk mooi meegenomen. Maar, in dit geval gaat het vooral om de vocale kwaliteiten van de Heinose volkszanger die ook wel bekend staat als ‘De Zingende Elektricien’.

 Alle reden om hem onder te brengen in de stal van Frank van Etten Studio’s. De samenwerking heeft onlangs geleid tot de productie van Leon’s derde single: ‘Sluit maar aan’. De presentatie van de nieuwe single vindt plaats op zaterdag 18 januari bij Zaal-Restaurant De Remise (bij camping Heino). De tijd van het jaar is heel bewust gekozen, want ‘Sluit maar aan’ is een echt feestnummer en heeft alles in zich om uit te groeien tot een onvervalste carnavalskraker. “Hopelijk leidt het tot wat meer optredens. Nee, niet tijdens de carnavalsdagen zelf. Dat gaat me niet mis. We bouwen ieder jaar een wagen om mee te doen met diverse optochten. Dat is veel te leuk om te laten schieten. Ik neem er zelfs twee weken vrij voor.”

Maar ja, goede feestmuziek kun je tegenwoordig het hele jaar door ten gehore brengen en dus kunnen alle feestorganisaties in Salland bellen met Leon of met Frank van Etten Studio’s. Zeker als je weet dat er nog meer nieuw werk op stapel staat. “In het contract hebben we afgesproken dat volgend jaar drie nieuwe platen verschijnen.”

Olievlekje
Dat hij het woord contract in de mond neemt, geeft al aan dat er sprake is van een andere aanpak. “Natuurlijk is het nog steeds hobby, maar in 2020 wil ik me toch iets serieuzer met de muziek bezig houden. Vandaar ook de intensievere samenwerking met Frank van Etten. We hopen gewoon dat het olievlekje weer iets groter wordt”, stelt Leon die eerder al de singles ‘Gooi die handen in de lucht’ en ‘Wat jij’ uitbracht. Beiden zijn momenteel te downloaden via de digitale muziekservice Spotify.

Leon Kruitbosch is 18 januari natuurlijk de hoofdgast op zijn eigen presentatiefeest, maar in zijn kielzog komt een keur van artiesten naar Heino. Van Nederlandstalige toppers zoals Willem Barth en Frank van Etten tot collega-talenten als Tinus Hoekstra, Marco de Hollander, Daniëlle Wijkstra, Jeroen van Zelst en Spang. Allen zijn ze net als Leon regelmatig te beluisteren via de bekende zenders RADIO NL en Radio Continu.

Agenda
Nieuwsgierig geworden? Zet de volgende informatie dan in je agenda!

Wat:
Presentatie nieuwe single ‘Sluit maar aan’ van Leon Kruitbosch
Wanneer: zaterdag 18 januari, zaal open 19.30 uur
Waar: Zaal-Restaurant De Remise, Schoolbosweg 10, 8141 PX Heino
Wie: Naast Leon Kruitbosch zijn ook de artiesten Willem Barth, Tinus Hoekstra, Marco de Hollander, Daniëlle Wijkstra, Jeroen van Zelst, Spang en Frank van Etten aanwezig
Tickets: € 7,50 in de voorverkoop bij gemakswinkel De Smulbaai in Heino en via de Facebookpagina van Leon Kruitbosch. Aan de deur kosten te kaarten € 10,-.
Meer informatie: via de Facebookpagina van Leon Kruitbosch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.