De Gaagiës gaan langs de deuren

HEINO -Al een aantal jaren gaan De Gaagies en de dansmariekes, onderdeel van carnavalsvereniging De Sökkestoppers uit Heino, langs de deuren. Er wordt geld ingezameld met een statiegeldflessenactie. “We willen graag samen met de kinderen de handen uit mouwen steken om te zorgen voor een extra inleg in de kas”, laat de jeugdcommissie weten. “Een groot deel van de kleding is de afgelopen jaren met dit geld vernieuwd, maar elk jaar moeten er weer andere dingen worden aangeschaft.”

Dit jaar gaan de kinderen op 11 januari langs de deuren. Mocht u niet thuis zijn, kunt u de tas met lege flessen ook voor de deur zetten. De flessenactie zal huis-aan-huis in de bebouwde kom van Heino worden gehouden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.