D66 wil onderzoek naar ‘gevaarlijke’ bomen in Heino

HEINO – De Raalter D66-fractie gaat tijdens de volgende gemeenteraadsvergadering een motie indienen, dat er voor moet zorgen dat binnen drie maanden de interne gesteldheid van de bomen aan de Bendijksweg in Heino worden beoordeeld.

De aanwonenden van de Bendijksweg zouden zich al jaren grote zorgen maken om de ouderdom van de bomen, de eerder omgevallen eiken en de kleine afstand van de bomen tot hun woningen. De gemeente Raalte heeft eerder erkend dat er iets gedaan moeten worden, en heeft besloten een integrale visie over de Bendijksweg te maken. ‘Maar gezien de huidige urgente dreiging van de bomen, gecombineerd met het grote onveiligheidsgevoel van de aanwonenden, zullen de problemen rondom de bomen zo snel mogelijk inzichtelijk gemaakt moeten worden’, laat D66 weten.

 

3 REACTIES

  1. Compleet overbodige motie. Er zijn namelijk twee recente boomveiligheidsrapporten door gecertificeerde bedrijven beschikbaar. Vraag deze even op bij de gemeente Raalte is mijn advies aan D66 Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.