Home / Sallandcentraal / Concert G-Groot in RK kerk Heeten

Concert G-Groot in RK kerk Heeten

HEETEN – Dubbelkwartet G-Groot verzorgt op zondagmiddag 29 december een concert in de RK kerk in Heeten. G-Groot is een achtkoppig koor met leden uit Heeten en Vroomshoop, onder leiding van Caspar Rodijk. Deze middag brengen zij een aantal muziekstukken ten gehore, waaronder het overbekende Gloria van Vivaldi en de Gregoriusmis (gecomponeerd door dirigent Caspar Rodijk). Sopranen Riny Lokate en Gerdien Paalman verzorgen enkele solo’s. Het concert begint om 15.00 uur en duurt een klein uurtje. De entree is gratis met de mogelijkheid tot een vrije gift bij de uitgang.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.