Carols in Nieuw Sion en Plaskerk

DIEPENVEEN – Het New Sion Choir verzorgt op vrijdag 20 en zondag 22 december enkele uitvoeringen van ‘A Festival of Nine Lessons and Carols’. De eerste uitvoering op vrijdag is in de Plaskerk in Raalte (20.30 uur); op zondag zijn er twee uitvoeringen gepland in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen (16.00 en 19.30 uur).

Het New Sion Choir zingt Carols uit verschillende muziekperioden en in verschillende talen. Het publiek kan op verschillende momenten meezingen. Vorig jaar waren er zo veel bezoekers dat ze lang niet in de kapel van klooster Nieuw Sion pasten. Daarom is dit jaar gekozen voor twee uitvoeringen in Diepenveen. De toegang is gratis. Er is een collecte na afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.