Carinova doe- en beleefdag in de Hartkamp

RAALTE – Carinova presenteert op donderdag 9 januari de Doe- en Beleefdag in de Hartkamp in Raalte. Het woonzorgcentrum vormt deze dag het toneel voor heel veel leuke activiteiten. Iedereen is welkom. Alles onder het genot van een winterse soep, koffie, thee en lekkers. De avond wordt muzikaal omlijst door seventies-coverband: Jocomori. Het programma duurt van 16.00 tot 20.00 uur.

Op deze dag worden inhoudelijke zaken afgewisseld met creatieve workshops voor jong en oud. Zo kan men kennismaken met mindfulness of een schilderworkshop volgen. Ook de heren en dames van de houtbewerking zijn aanwezig en organiseren een workshop ‘vogelhuisje bouwen’ waaraan men gratis kan deelnemen. Ook voor vragen aan de diëtist, leefstijlcoach, fysio- of ergotherapeut is men welkom. Ook presenteren zij de nieuwste technologie uit de zorgwereld. Zo is er een slaaprobot te zien. Die helpt mensen met slaapproblemen aan een betere nachtrust. Ook kunt u kennismaken met robothond Kees, de braintrainer, beleef TV, tovertafel en de Thuizz (senioren) tablet.

Recentelijk zijn er cijfers bekend geworden waaruit blijkt dat ouderen veel gevaar lopen om ten val te komen. Carinova onderzoekt een samenwerking met de fabrikant van heupairbag Wolk, die op deze dag een demonstratie geeft. De entree is gratis. Carinova zorgt voor een warme kop soep.

Meer informatie op staging2.carinova.nl/beleefdag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.