Home / Sallandcentraal / Cabaretière Kirsten van Teijn in Podium Heino

Cabaretière Kirsten van Teijn in Podium Heino

HEINO – Cabaretière Kirsten van Teijn brengt op zaterdag 7 december haar nieuwe voorstelling ‘Nobel’ op de planken in Theater Podium in Heino. In haar show vertelt Kirsten van Teijn over hoe we in alles proberen het perfecte plaatje te creëren. Deze generatie mag niet mislukken. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals burn-out dertigers, Instagram-terreur en ouders die gaan scheiden. We zitten gevangen in onze eigen perfecte plaatjes en Kirsten toont aan hoe schijnbaar onbelangrijke zaken een gevaarlijke kiem in zich dragen. Samen met haar gitarist Leon Sibum heeft ze gekozen voor een vrije en nieuwe stijl in haar muzikale aanpak; rauwer en losser. Aanvang is om 20.30 uur. De entree bedraagt 19 euro. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met het Hoftheater. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hoftheater.nl en aan de kassa. De ticketprijs is inclusief een drankje.

Foto: Sander de Goede

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.