Cabaretière Kirsten van Teijn in Podium Heino

HEINO – Cabaretière Kirsten van Teijn brengt op zaterdag 7 december haar nieuwe voorstelling ‘Nobel’ op de planken in Theater Podium in Heino. In haar show vertelt Kirsten van Teijn over hoe we in alles proberen het perfecte plaatje te creëren. Deze generatie mag niet mislukken. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals burn-out dertigers, Instagram-terreur en ouders die gaan scheiden. We zitten gevangen in onze eigen perfecte plaatjes en Kirsten toont aan hoe schijnbaar onbelangrijke zaken een gevaarlijke kiem in zich dragen. Samen met haar gitarist Leon Sibum heeft ze gekozen voor een vrije en nieuwe stijl in haar muzikale aanpak; rauwer en losser. Aanvang is om 20.30 uur. De entree bedraagt 19 euro. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met het Hoftheater. Kaarten zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl en aan de kassa. De ticketprijs is inclusief een drankje.

Foto: Sander de Goede

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.