Breakfastclub Ronald McDonald Huis in Zwolle brengt 63.040 euro bijeen

ZWOLLE – De leden van de Ronald McDonald Huis Business Breakfastclub hebben dit jaar in totaal maar liefst 63.040 euro bijeen gebracht. Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis Zwolle, kreeg deze cheque vorige week dinsdag tijdens het laatste ontbijt van het jaar overhandigd door de stuurgroep van de Breakfastclub.

Ze was uitermate blij met dit enorme bedrag: “Met de opbrengst van 2018 hebben we de negen gastenkamers op kunnen knappen en een grotere schuur gebouwd voor de fietsen en gereedschappen; ook dit jaar zullen we dit prachtige bedrag weer op een goede manier weten te besteden! Fijn dat wij als ongesubsidieerde organisatie toch jaarlijks structureel zo’n mooi bedrag in ontvangst mogen nemen.”

De stuurgroep maakte bij de overhandiging van de cheque van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat 2020 in het teken zal staan van het 10-jarig jubileum van de club. De overhandiging van deze gift is een mooie aftrap naar dat jaar. Het maartontbijt zal extra feestelijk van karakter zijn, omdat er dan honderd ontbijten achter de rug zijn. “Niemand had verwacht dat het enthousiasme van de leden na al die jaren zo onverminderd groot zou zijn en daar zijn we als stuurgroep uitermate blij mee en trots op”, zo zegt Joke Vrolijk namens de stuurgroep. “In maart zullen we dan ook, op de gebruikelijke derde dinsdag van de maand, een extra feestelijk jubileumontbijt organiseren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.