Bomen planten met Raalte Plukt

RAALTE – Raalte Plukt gaat op vrijdag 13 en zaterdag 14 december bomen aanplanten bij de rode bankjes en het hertenkamp aan de Blekstraat in Raalte. Vanaf 9.00 uur is iedereen welkom om mee te helpen. Daarnaast is het ook mogelijk om bomen te doneren. Raalte Plukt is een initiatief van Linda Timmermans en Monique Falk van EetbaarGroen.nu. Linda legt nu de laatste hand aan het ontwerp en gaat alle bomen en planten en bestellen. Raalte Plukt zorgt tijdens de werkzaamheden voor koffie/thee/water en iets lekkers. Vrijwilligers die de hele dag helpen, krijgen een lunch aangeboden. Graag aanmelden via post@raalteplukt.nl met vermelding van wanneer je komt. De eerste boom is inmiddels gedoneerd aan Raalte Plukt. Deze is aangeboden door de Raalter dames Angela Dekker, Jolande Gerrits Jans en Marjoleine Vullings. In 2017 organiseerden zij een dag voor de vrede. Met het geld dat zij ontvingen, willen ze een notenboom schenken aan Raalte Plukt. Ook een boom doneren? Neem dan contact op via post@raalteplukt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.