Boeren gaan volgende week opnieuw actievoeren

REGIO – De boeren gaan wederom actievoeren. Woensdag 18 december is, in samenspraak met onder meer de Stichting Bouw in verzet, omgedoopt tot De Landelijke Actiedag van 2019. Dat heeft het bestuur van Farmers Defence Force (FDF) bekend gemaakt.

Mogelijk gaan de boeren de Nederlandse voedselvoorziening ontregelen, door wegen naar distributiecentra van supermarkten te blokkeren.

Iedereen die meedoet aan de actie wordt opgeroepen om 6.00 uur ’s ochtends op de aangegeven verzamelplaatsen te staan. De doelen worden ook dan pas bekend definitief gemaakt. Vanaf 7.00 uur ’s ochtends zullen de trekker colonnes vertrekken naar de door het bestuur aangegeven doelen.

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.