Home / Sallandcentraal / Bijna honderd sollicitanten na wervingscampagne voor brandweer

Bijna honderd sollicitanten na wervingscampagne voor brandweer

REGIO – De nieuwe wervingscampagne ‘Wat doe jij over 4 minuten’ is een groot succes gebleken. In de maand november solliciteerden 94 mensen in de regio IJsselland naar de functie van brandweervrijwilliger voor de brandweerpost bij hen in de buurt.

De komende weken krijgen zij te horen of ze door mogen naar het selectietraject. De nieuwe wervingscampagne ‘wat doe jij over 4 minuten’ is de vervanger van de campagne ‘Maak jij het uit’. De campagne is ontwikkeld om de veelzijdigheid van het brandweervak in beeld te brengen. In slechts een paar minuten tijd kan de dag van een brandweerman of -vrouw er ineens heel anders uitzien.

Daarnaast heeft de campagne zijn naam te danken aan de gemiddelde aanrijtijd van vier minuten, die veel posten hanteren. Dit jaar zocht Brandweer IJsselland vrijwilligers voor posten in onder meer Heeten, Heino, Lemelerveld, Luttenberg, Olst, Raalte, Welsum, Wesepe en Wijhe.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.