Beleef al wandelend het kerstverhaal in Laag Zuthem

LAAG ZUTHEM – Stichting Timulazu en de MAF presenteren op zaterdag 21 december een kerstwandeling voor het goede doel in Laag Zuthem. Centraal staat het Kerstverhaal. Na afloop zijn er diverse creatieve kerstworkshops in het Trefpunt (onder andere kerstversieringen maken, armbandjes en meer voor jong en oud).

De wandeling duurt ongeveer een uur en start bij de parkeerplaats bij de Vrijgemaakte Kerk aan de Langeslag 38 in Laag Zuthem. Daar is ook parkeergelegenheid. Mensen kunnen doorlopend starten tussen 17.30 en 19.00 uur. Bij elke stop vertellen figuranten een gedeelte van het kerstverhaal. De route eindigt bij het Trefpunt met de kerststal van Jozef en Maria. Na de wandeling kunnen de deelnemers genieten van een kopje warme chocolademelk en cake. Voor de inwendige mens is er soep met brood of een broodje knakworst verkrijgbaar.
Daarnaast verkoopt de Kringloopwinkel ook kerstspullen. Ook wordt er een loterij gehouden met mooie prijzen. De opbrengst gaat naar Stichting Timulazu en MAF. Timulazu helpt jongeren in Roemenië met woon-werkprojecten en MAF, Mission Aviation Fellowship, biedt per vliegtuig hulp, goederen, onderwijs en evangelie aan afgelegen dorpen in de wereld. De uit Laag Zuthem afkomstige familie Knigge is ook actief voor die organisatie. Lokale bedrijven in Heino en Laag Zuthem dragen hun steentje bij door cadeautjes en eten en drinken te sponsoren.
De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen onder de 12 jaar 3 euro). De genoemde bedragen zijn inclusief een consumptie en een workshop. Meedoen aan een tweede workshop kost 2 euro extra. Aanmelding vooraf is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.