Bagatelle verzorgt weer diner in de Plaskerk

RAALTE – Na het succes van vorig jaar keert de Bagatelle op zaterdag 7 december terug naar de Plaskerk in Raalte voor een bijzondere dineravond. “Het was voor ons een lang gekoesterde droom om op deze locatie te koken. Dat we dit jaar terug mogen keren, is voor ons extra bijzonder”, aldus een trots team van het restaurant tussen Raalte en Mariënheem.

De chefs van de Bagatelle hebben een acht-gangendiner voor de gasten in petto. “Het menu bestaat uit een aantal mooie vlees- en visgerechten. Tussendoor verzorgen we een aantal amuses, zoals de gasten van ons gewend zijn.” Vooral dat laatste vindt het team van de Bagatelle erg belangrijk. “Wat we ook doen en waar dat ook is, we willen dezelfde kwaliteit en beleving brengen als in ons restaurant. Met natuurlijk deze locatie als bijzonder ‘extraatje’.”

Gedurende de avond zorgt kerstkoor The Swinkling Stars voor de muzikale invulling. “De locatie, het eten en de kerstliedjes brengen je al helemaal in de sfeer van kerst.”

Vorig jaar was de kerk vol. Ook dit jaar zijn de meeste plaatsen al gereserveerd. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Bel daarvoor met 0572-358484. Voor meer informatie zie staging2.bagatelle.nl. Daar is tevens het menu te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.