‘A Festival of nine Lessons and Carols’ in Wesepe

RAALTE – Zang en Oratorium Vereniging Raalte verzorgt op zondagmiddag 22 december een kerstconcert in de Nicolaaskerk in Wesepe. Deze keer in de vorm van ‘A Festival of nine Lessons and Carols’. In Engeland is zo’n festival een traditionele viering van de kerstavond met negen lezingen, lessons, die worden afgewisseld met liederen, carols.

De Zang en Oratorium Vereniging heeft voor dit festival negen liederen ingestudeerd; onder andere ‘Once in Royal Davids’s city’ en ‘Cantique de Noël’. De lezingen worden in het Engels voorgelezen door Miriam Jansen. De vertaling ervan staat in het programmaboekje. Organist is Carl Visser en het geheel staat onder leiding van dirigent Sander van den Houten. Aanvang is om 16.00 uur. De toegang is gratis, maar bij het verlaten van de kerk wordt een deurcollecte gehouden. Iedereen is welkom.

Meer informatie op zov-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.