25-ste editie van Kerstmarkt Wesepe

WESEPE – In en om het Wapen van Wesepe vindt op zaterdag 14 december de 25-ste editie van de jaarlijkse Kerstmarkt plaats. Ter ere van deze jubileumeditie wordt er onder de titel ‘Heel Wesepe bakt voor de kerstmarkt’ een taartenbakwedstrijd gehouden. Bak de mooie, lekkere en creatieve taart en lever die op 14 december tussen 14.30 en 15.00 uur in bij Het Wapen van Wesepe. Een jury beoordeelt de taarten. De winnaar gaat naar huis met de ‘gouden taartschep’. De bezoekers krijgen daarna een stukje taart. De Kerstmarkt duurt van 15.00 tot 19.00 uur. Bij diverse stands zijn allerlei mooie en vaak handgemaakte artikelen verkrijgbaar en uiteraard ook veel lekkers. Popkoor Puur uit Haarle treedt twee keer op in de kerk (17.30 en 18.30 uur). Zangduo 2Fine zorgt vanaf 16.00 uur voor muziek op de Kerstmarkt. Om 17.00 en 18.00 uur wordt er bij de levende kerststal een kerstverhaal voorgelezen aan de kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.