Home / Sallandcentraal / Zilversmid Dambar weer naar Wereldwinkel Raalte

Zilversmid Dambar weer naar Wereldwinkel Raalte

RAALTE – Zilversmid Dambar uit Nepal is op vrijdag 15 november met zijn zoon te gast in de Wereldwinkel Raalte. Van 13.00 tot 20.00 uur verkopen de twee zijn handgemaakte sieraden. Ook laat Dambar met een korte presentatie zien hoe hij sieraden maakt.

Dambar helpt goede doelen in Nepal zoals een waterproject in diverse bergdorpen, omdat na de aardbeving de waterputten kapot waren. Dambar ondersteunt, geholpen door Stichting Nederland-Nepal, ook enkele gezinnen met een financiële bijdrage omdat hun kinderen anders niet naar school kunnen.

Lees ook

Eerste hittegolf van 2020 een feit

REGIO – Nederland heeft officieel te maken met een hittegolf. Vanmorgen werd er in De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.