Workshops voor verenigingen van Vrijwilligerspunt

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte biedt de komende weken twee workshops aan voor verenigingen, vrijwilligers, organisaties en stichtingen die actief zijn in de gemeente Raalte. Het gaat om de workshop ‘vinden en binden van bestuursleden’ op dinsdag 12 november en een (tweedelige) workshop ‘digitale nieuwsbrief maken met Mailchimp’ op de woensdagen 20 en 27 november

De deelnemers aan de workshop ‘vinden en binden van bestuursleden’ krijgen handvatten om een goed bestuur samen te stellen. Ferenc van Damme neemt de deelnemers mee in een vurige sessie gebaseerd op feiten, onderzoeken en cijfers, praktijkervaringen en inzichten. De workshop duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Locatie is het Centraal Hart aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte. Deelname is gratis. Aanmelding via vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu.

De online mailinglist-software van Mailchimp, waarover de tweede workshop handelt, maakt het voor iedereen mogelijk om mooi opgemaakte nieuwsbrieven te versturen en het resultaat te analyseren. Op 20 en 27 november van 19.00 tot 21.00 uur krijgen de deelnemers meer uitleg over dit programma in het Centraal Hart. De workshop wordt gegeven door Petra van Hoorn. Het maximale aantal deelnemers is vijftien. Opgave is mogelijk met een e-mail naar vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of door te bellen naar tel. 0572-36 53 43 (dinsdag van 10.00-12.30 uur en donderdag van 14.00-16.30 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.