Workshop mindful eten bij Chocolaterie de Koning

WIJHE – Diëtistenpraktijk Salus presenteert op woensdag 27 november een workshop ‘mindul eten’ in Chocolaterie de Koning aan de Langstraat 49 in Wijhe. Daarbij draait alles om optimaal genieten van één bonbon.

“Mindful eten betekent onder meer dat je bewust naar je eigen eetgewoonten en snoepgedrag kijkt”, zo stellen de organisatoren. “Welk deel van je lichaam heeft ‘honger’? Zijn het je ogen, die de verleidingen van gebak niet kunnen weerstaan? Heeft je neus honger, als je langs de warme bakker loopt? Heb je te weinig gegeten en knort je maag? Of hongert je hart naar aandacht en verwar je dit met honger naar chocola?” De deelnemers oefenen (aan de hand van een bonbon uit het assortiment van de chocolaterie) met de techniek en krijgen tips mee om er thuis verder mee te gaan. “Eén keer per dag iets met aandacht eten, bijvoorbeeld een koekje of een snee brood.” De deelnamekosten bedragen 25 euro (iedere tweede persoon gratis).

Opgave via info@dietistenpraktijk-salus.nl. Tickets zijn te koop op staging2.dietistenpraktijk-salus.nl. Er is beperkt plek, dus vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.