Home / Sallandcentraal / Witte Brunner Kropper is mooiste sierduif

Witte Brunner Kropper is mooiste sierduif

DEN NUL – In het buurthuis in Den Nul hield de Olster Kleindieren Vereniging (OKV) afgelopen weekend haar jaarlijkse clubshow. In totaal werden er door achttien fokkers 207 dieren tentoongesteld, waaronder kippen, sierduiven en konijnen.

Vrijdagavond werd de tentoonstelling geopend door voorzitter Wim Voskamp, die eveneens de hoofdprijzen uitreikte. Deze hoofdprijzen gingen naar Comb. Olthof voor het fraaiste konijn (jonge ram Frans Hangoor), R. Maatjes voor de fraaiste sierduif (witte Brunner Kropper), Hendrik Bouwmeester voor de fraaiste grote hoender (Barnevelder) en Wim Voskamp voor de fraaiste dwerghoender (Moderne Engelse Vechtkriel).

De heren Voskamp en Bennink kregen beiden een bondsspeld en attentie met bloemen voor hun zestigjarig lidmaatschap van de OKV.

Lees ook

Provincie Overijssel initieert groene ondernemersprijs

ZWOLLE – De provincie Overijssel daagt ondernemers uit om met ideeën en initiatieven te komen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.