Walk&Talk over sollicitatieproces

RAALTE – De Walk&Talk die op maandag 11 november plaatsvindt in de bieb in Raalte staat in het teken van het sollicitatieproces. Recruiters van uitzendorganisatie Randstad vertellen de aanwezigen waar ze op letten bij sollicitaties. Waar moet je zelf op letten in vacatureteksten. Hoe ga je om met afwijzingen? Daarnaast is er ruimte voor het delen van eigen ervaringen, discussies en opdrachten. Walk&Talk is speciaal voor werkzoekenden; een maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanvang is om 9.30 uur. Deelname is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland of in de bibliotheek in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.