Home / Sallandcentraal / Walk&Talk over sollicitatieproces

Walk&Talk over sollicitatieproces

RAALTE – De Walk&Talk die op maandag 11 november plaatsvindt in de bieb in Raalte staat in het teken van het sollicitatieproces. Recruiters van uitzendorganisatie Randstad vertellen de aanwezigen waar ze op letten bij sollicitaties. Waar moet je zelf op letten in vacatureteksten. Hoe ga je om met afwijzingen? Daarnaast is er ruimte voor het delen van eigen ervaringen, discussies en opdrachten. Walk&Talk is speciaal voor werkzoekenden; een maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanvang is om 9.30 uur. Deelname is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland of in de bibliotheek in Raalte.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.