Voorbereidingen Vrouwendag Olst-Wijhe gestart

OLST – De Werkgroep Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe zoekt versterking. De dames zijn op dit moment bezig met de organisatie van de volgende Vrouwendag die op zaterdag 7 maart plaats zal vinden. Het thema hiervan is vrijheid.

Volgend jaar is 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd en de Tweede Wereldoorlog eindigde. Maar vrijheid kan zoveel meer betekenen: de vrijheid van meningsuiting en zelfbeschikking, om te stemmen of om niet te worden gediscrimineerd, bijvoorbeeld vanwege geslacht, huidskleur of afkomst. De werkgroep wil zich met haar programma richten op meerdere levensfases (jongvolwassen, volwassen, midlife, jonge ouderen en ouderen). Hoe hebben deze generaties vanaf de jaren 50 tot nu het begrip vrijheid ervaren?

Ook meehelpen? Aanmelding via e-mailadres: vrouwendagolstwijhe@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.