Vogelshow Ons Genoegen in Zaal Spikker

LETTELE – Vogelvereniging Ons Genoegen Lettele houdt op zaterdag 9 en zondag 10 november de jaarlijkse vogeltentoonstelling in Zaal Spikker. Voor de tweede keer haken ook de leden van vogelvereniging Bathmen aan.

Er zijn meer dan vierhonderd vogels te bewonderen: allerlei soorten kanaries, tropische vogels, parkieten, duiven en kwartels. De zaal is aangekleed met groen. Tevens kunnen bezoekers vogels kopen en meer informatie krijgen over de verzorging van de dieren. De entree bedraagt 2 euro. De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.