Home / Sallandcentraal / Voedselactie Dorcas bij Boni Heino

Voedselactie Dorcas bij Boni Heino

HEINO – Ook Heino doet mee aan de landelijke Dorcas Voedselactie. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november staan vrijwilligers van Dorcas bij de Boni. Zij delen voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek.

Hierop staan producten die samen een voedselpakket vormen. Klanten van de supermarkten kopen een extra product en geven dat af aan de vrijwilligers. Dorcas ondersteunt hiermee de allerarmsten in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië. De ontvangers van een pakket worden zorgvuldig door lokale partnerorganisaties geselecteerd.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.