Vivezza Trio in Nicolaaskerk Wesepe

WESEPE – Het Vivezza Trio verzorgt op zondag 24 november een concert in de Nicolaaskerk in Wesepe. Dit in het kader van de serie De Nicolaas Concerten. Het trio bestaat uit Inger van Vliet (viool), Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angélique Heemsbergen (piano).

De drie kennen elkaar van het conservatorium, treden veelvuldig op in het hele land en zijn regelmatig te horen in radioprogramma’s zoals Opium op 4 en de Klassieken. In de Nicolaaskerk brengen zij onder andere werken ten gehore van Shostakovich, Brahms, Schoenfeld en Dvorak. Aanvang is om 15.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. De entree bedraagt 15 euro (inclusief consumptie).

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.