Home / Sallandcentraal / Vivezza Trio in Nicolaaskerk Wesepe

Vivezza Trio in Nicolaaskerk Wesepe

WESEPE – Het Vivezza Trio verzorgt op zondag 24 november een concert in de Nicolaaskerk in Wesepe. Dit in het kader van de serie De Nicolaas Concerten. Het trio bestaat uit Inger van Vliet (viool), Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angélique Heemsbergen (piano).

De drie kennen elkaar van het conservatorium, treden veelvuldig op in het hele land en zijn regelmatig te horen in radioprogramma’s zoals Opium op 4 en de Klassieken. In de Nicolaaskerk brengen zij onder andere werken ten gehore van Shostakovich, Brahms, Schoenfeld en Dvorak. Aanvang is om 15.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. De entree bedraagt 15 euro (inclusief consumptie).

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.