VIP-kortingsavond bij GroenRijk Raalte

RAALTE – GroenRijk Raalte houdt op donderdag 14 november een speciale VIP-koopavond. Vanaf 18.00 uur profiteren klantenkaarthouders van 20 procent korting op het gehele kerstassortiment. Daarnaast is ook bloemschikkunstenaar Frits Hoogers van de partij om de bezoekers creatieve inspiratie te bieden.

Kortom: het ideale moment om kerstverlichting, kerstballen, winterdecoratie en andere producten aan te schaffen. Iedereen is welkom, maar de korting van 20 procent geldt alleen voor klanten die een klantenkaart kunnen tonen. Heb je nog geen Groenkaart? Vraag er dan gratis een aan bij de kassa en profiteer direct. Iedereen die tijdens de VIP-koopavond een aankoop heeft gedaan, maakt ook nog eens kans op een prijs. Deze klanten kunnen via groenrijk.nl/winnen meedingen naar een verlichtingspakket ter waarde van 100 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.