Vier Stolpersteine in Wijhe

WIJHE – Het Verenigd Comité Wijhe legt op donderdag 7 november vier Stolpersteine bij de voormalige woning van de familie Aussen aan het Havenpad in Wijhe. Dit ter gedenkenis aan de vier familieleden die in 1943 werden weggevoerd naar Auschwitz.

Het gaat om Jakob Aussen (1894-1943), Klara Aussen-Winter (1895-1945), Anna Sophie Aussen (1924-1943) en Herta Aussen (1926-1943). Iedereen is welkom bij de plaatsing van de Stolpersteine (ook bekend als struikelstenen). De ceremonie begint om 14.00 uur. Locatie is het Havenpad 22. Het Verenigd Comité Wijhe vraagt om auto’s niet in de straat te parkeren, maar bij het gemeentehuis of op het Marktplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.