Tuinontwerper Harry Pierik bij Omheining

HEINO – Tuinontwerper Harry Pierik is op dinsdag 5 november te gast tijdens de ledenavond van heemkundevereniging Omheining uit Heino. Harry karakteriseert zijn tuinen als “tuinen om in te dromen, tuinen die verrassend en spannend, rustgevend en harmonieus zijn. Tuinen die zowel een levend schilderij zijn als praktisch, met zithoek, zandbak of schommels. Tuinen die het landschap binnenlaten of juist lelijke voorwerpen aan het oog onttrekken. Tuinen van tijdloze schoonheid waar je het hele jaar niet op uitgekeken raakt.”

De lezing van Harry Pierik komt in de plaats van de eerder aangekondigde lezing van vogelliefhebber Joop Smit. Die moest door omstandigheden afzeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.