TTV Wijhe verandert naam in DTTV Wijhe

WIJHE – Afgelopen donderdag heeft de Tafeltennisvereniging (TTV Wijhe) tijdens een feestelijke bijeenkomst in haar clubgebouw haar nieuwe naam bekend gemaakt: Dynamictennis en Tafeltennisvereniging Wijhe (DTTV) Wijhe.

“Deze naam past veel beter bij de club die we inmiddels zijn geworden”, vertelt voorzitter Adri de Koning. “Ruim de helft van onze honderd leden speelt dynamictennis. We zijn trots op onze club en ons prachtig gerenoveerde clubgebouw. Dynamictennis is enorm populair in Wijhe en het aantal spelers groeit nog steeds. Dit was voor ons een belangrijke reden om onze naam en logo te veranderen in DTTV Wijhe. We schrijven vandaag een nieuw hoofdstuk in onze lange clubgeschiedenis.”

 Nieuwe uitstraling
DTTV Wijhe heeft niet alleen een nieuwe naam en logo. “We hebben ook een nieuwe website en folder en zijn vanaf nu ook op Facebook, Instagram en Twitter actief. Verder hebben we zelfs ons populaire clubblad De Mepper een metamorfose gegeven.”

‘Onder de indruk’
Wethouder Marcel Blind vertelde in zijn toespraak onder de indruk te zijn van de vereniging. “Het aanbieden van dynamictennis naast tafeltennis was duidelijk een goede stap. Ik vind het prachtig om te zien hoe actief jullie vereniging is, wat voor fantastische accommodatie jullie hebben en hoeveel enthousiaste vrijwilligers jullie club telt. Vele Wijhenaren zijn hier al eens binnen geweest als ik bedenk dat jullie al ruim veertig jaar het Albert Heijn Scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest organiseren. Ik wens jullie veel succes met alles en als gemeente denken we graag mee met jullie ideeën als jullie verder willen uitbreiden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.