Training voor vrijwilligers die omgaan met kinderen

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte en de Raalter Uitdaging bieden op woensdag 18 december de training ‘Kinderen mij een zorg’ aan. Deze training in het kader van de Kenniskaravaan is gericht op vrijwilligers binnen sport, onderwijs en welzijn die actief zijn met kinderen. Wat moeten ze doen als ze vermoeden dat er iets in de thuissituatie van het kind of de tiener niet in orde is? Welke professionals kunnen ze dan inschakelen en hoe pakken ze dat aan? Alle deelnemers ontvangen een hand-out met informatie die ze achteraf nog eens rustig door kunnen lezen.

De training vindt plaats in Tijenraan in Raalte. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden voor 13 december via vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of info@raalteruitdaging.nl. Voor meer informatie neem contact op met Paulien Zandbelt, Vrijwilligerspunt Raalte (06 – 10 35 25 58) of Henny Zomer, Raalter Uitdaging (06 – 23 44 71 10).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.