Home / Sallandcentraal / Training ‘Geef glans aan je leven’ in Raalte

Training ‘Geef glans aan je leven’ in Raalte

RAALTE – Impluz en WijZ welzijn bieden vanaf dinsdag 26 november de training ‘Geef glans aan je leven’ aan in Raalte. Deze training, die aanvankelijk op 29 oktober van start zou gaan, is gericht op ouderen en mensen die moeten omgaan met beperkingen. Bij het ouder worden komen mensen onherroepelijk in aanraking met verlieservaringen: het verlies van werk, het moeten missen van dierbaren, het verminderen van sociale relaties en een lijf dat begint te protesteren. Rode draad in deze cursus is: hoe zorg je ervoor dat je leven plezierig en zinvol blijft verlopen?

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en bestaat uit het uitwisselingen van ervaringen en diverse oefeningen. De training gaat van start op 26 november van 9.30 tot 10.30 uur in Raalte. De overige data zijn 3, 10 en 17 december. Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met het secretariaat van Impluz, tel. 0570-604900, e-mail info@impluz.nl of zie www.impluz.nl/cursussen.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.