Theatergroep Onbeperkt presenteert dvd-box

OLST/DEVENTER -Theatergroep Onbeperkt bestaat dit jaar tien jaar. Ter gelegenheid hiervan heeft regisseuse Luisella Lai een film gemaakt met de leden van de theatergroep, honderden figuranten en evenzoveel vrijwilligers. De film, getiteld Anders Bekeken, is in juni feestelijk in première gegaan. Vanwege het grote succes én de vraag hiernaar, is er nu een dvd-box uitgebracht.

Deze dvd-box wordt dinsdag 3 december van 19.00 tot 21.00 uur feestelijk gepresenteerd in het Titus Brandsmahuis in Deventer. Op deze avond reikt Ton Strien, burgemeester van de gemeente Olst-Wijhe, de eerste exemplaren van de dvd uit aan drie leden die vanaf de oprichting verbonden zijn aan het theatergezelschap. De avond wordt muzikaal omlijst door Corinda van Tilborg.

Het filmproject is bovendien genomineerd voor de muzeprijs van de gemeente Olst-Wijhe. Op 19 januari 2020 wordt de winnaar van deze prijs bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.