Talentvolle organist Wilmink treedt op in W.H. Zwart Hal

LEMELERVELD – Zaterdagavond 23 november treedt de jonge, talentvolle organist Maarten Wilmink op in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Vorig jaar verzorgde hij er voor het eerst een concert. Zijn orgelspel verraste toen menig muziekliefhebber.

Maarten Wilmink (2001) volgde van 2014 tot 2019 orgellessen bij Louis ten Vregelaar. Na het ontvangen van zijn gymnasiumdiploma startte hij in september 2019 aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. Hier studeert hij het hoofdvak orgel bij Ben van Oosten. In oktober 2018 won Wilmink de eerste prijs in zijn categorie van het SGO Orgelconcours in Groningen. Het concert van Wilmink begint om 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 13 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten kunnen gereserveerd worden via 0572-371838 of adhuetink@gmail.com.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.