Soepcafé blikt terug op het afgelopen jaar

OLST – Op zaterdag 30 november kunnen geinteresseerden zich warmen aan de heerlijke soepmaaltijd van het Soepcafé en aan het hartverwarmend gezelschap. Dit opnieuw op de vaste locatie in het pand van de Goede Buren. Dit zal alweer het laatste Soepcafé van 2019 zijn. Er wordt daarom alvast teruggeblikt op het afgelopen jaar.

Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met de Plus. Van overgebleven producten van de supermarkt, die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden, maar nog prima eetbaar zijn, wordt een heerlijk maaltijd gemaakt van soep, salade en nagerecht.

Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op staging2.olstintransitie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.