Laatste Kunst Outlet bij Dorie Haarman

RAALTE – Dorie Haarman ‘The Art Company’ houdt op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november nog een laatste Kunst Outlet. De kunstzaak aan de Waag 11 sluit daarna de deuren.

De opbrengst van de dag is bedoeld voor het Diabetes Fonds, KWF Kankerbestrijding, de Hartstichting en de Hersenstichting. De winkel is die drie dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken. “Dit is een laatste unieke gelegenheid om nog een schilderij, vaas, schaal, beeld en dergelijke aan te schaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs, want alles moet weg”, zo stelt Dorie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.