Sintkoopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 24 november weer een koopzondag in het centrum van Raalte. Het wordt dikke pret, zo beloven de ondernemers. Veel winkels openen die middag van 13.00 tot 17.00 uur de deuren om gezellig al de Sinterklaasinkopen te kunnen doen. Tussen 13.30 en 16.30 uur maken de Sint en zijn Pieten een rondgang door het centrum. Daarnaast zullen ze ook te vinden zijn in het huisje van de Sint aan de Grotestraat 18 (naast de SNS bank en tegenover kledingzaak MOOI en schuin tegenover de Marskramer).

Iedereen kan deelnemen aan de Pieten vossenjacht door zich ter plekke aan te melden bij de tent op de Plas of Grote Markt (afhankelijk van het weer). Zoek de vreemde snuiters op; spaar de letters en maak een woord of zin. Bij een goede oplossing krijgt de deelnemer een verrassing. Rond 16.00 uur volgt een pepernotendisco op de Grote Markt/de Plas. Kinderen kunnen bij het huisje van de Sint hun kleurplaat, tekening of verlanglijstje inleveren. De Postpiet haalt de brievenbus elke avond leeg.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.