Sint en wethouder Van Loevezijn openen het ‘nieuwe’ Laag Zuthem

LAAG ZUTHEM – Wat kan Sint dit jaar de Zuthemers toch eens schenken? Het is namelijk best lastig om wat voor die mensen te bedenken. Sint heeft gehoord dat hij ze wel wat extra aandacht mag geven. Van maart tot en met november heeft het dorp op de kop gestaan. Zo zijn in opdracht van de gemeente de gas- en waterleidingen vervangen en is het riool en de bestrating onder handen genomen.

Het stof zat overal en het zand liep men naar binnen. Het waren barre tijden, maar iedereen heeft dat zonder mopperen gedragen. Sinterklaas en zijn pieten kregen een grandioos idee en brachten zaterdagmiddag wethouder Van Loevezijn van de gemeente Raalte mee. Samen deden zij de openingshandeling waarna Sint de kleine Zuthemers in het buurthuis ging verwennen. De wethouder nam de overige dorpsbewoners mee naar de werkplaats van mechanisatiebedrijf Kooijker van Dieren om er een feestje te vieren.

Ook aannemer Sallandse Wegenbouw uit Haarle deed een duit in het zakje. ‘Die lui weten hoe je een feest moet organiseren’, was de algemene mening. Of de Sint en de wethouder volgend jaar weer zo royaal uit pakken is niet bekend. Het werd door de inwoners die aanwezig waren wel zeer gewaardeerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.