Sallandshoeve overgenomen door Voorthuizens recreatiepark

NIEUW HEETEN – Het Nieuw Heetense vakantiepark Sallandshoeve is overgenomen door recreatiepark De Boshoek uit Voorthuizen. Het voorgenomen pensioen van de familie Mol, eigenaar van de Sallandshoeve, bracht De Boshoek de uitgelezen kans om het familiebedrijf uit te breiden. Evert Mol van de Sallandshoeve behoudt wel een adviserende rol binnen het bedrijf.

Het familiegevoel van De Boshoek past bij de huidige setting van de bijna vijftigjarige Sallandshoeve. Dit wordt de komende tijd verder doorontwikkeld, zodat bijzondere accommodaties passen bij de uitstraling van de Sallandse Heuvelrug. Hierbij kan gedacht worden aan het thematiseren van vakantieverblijven en het avontuurlijk ontwikkelen van de camping met bijzondere safaritenten.

Rust en ruimte heersen op de Sallandshoeve, deze charme blijft De Boshoek dan ook koesteren. De kracht van de Sallandse Heuvelrug, de gastvrijheidsbeleving en persoonlijke aandacht, blijven een hoofdrol spelen in de doorontwikkeling van het park.