Home / Sallandcentraal / Ruime zege voor Sallandse dammers

Ruime zege voor Sallandse dammers

WESEPE – TDT Salland CT moest zaterdag In Het Wapen van Wesepe aantreden tegen het Beltrumse DIOS/IJsselstreek CT. Ondanks taai verweer van de IJsselstreekdammers kwamen de Sallanders tot een ruime 16-4 overwinning.

Jan van Buiten en Jan Preuter vloerden hun tegenstanders combinatief, waarna de Bart de Jong remiseerde (5-1). Marco Veneboer peuzelde in het middenspel een schijfje op en bouwde dat uit tot winst. Hierna remiseerde John Folkers (8-2). Ab Steenbergen boekte vervolgens een klokzege en Hilco Braakman stelde via een winstpartij ook de teamwinst veilig (12-2).

Hans van Hal kon zijn topscorerpositie niet verder uitbouwen en moest in een gelijkspel berusten (13-3). Ook Fred van Amersfoort kon zijn schijfwinst niet in partijwinst omzetten (14-4). Dat deed tenslotte wel de André Klein Tank (16-4). Op zaterdag 7 december moeten de Sallanders afreizen naar Lunteren.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.