Ruime zege voor Sallandse dammers

WESEPE – TDT Salland CT moest zaterdag In Het Wapen van Wesepe aantreden tegen het Beltrumse DIOS/IJsselstreek CT. Ondanks taai verweer van de IJsselstreekdammers kwamen de Sallanders tot een ruime 16-4 overwinning.

Jan van Buiten en Jan Preuter vloerden hun tegenstanders combinatief, waarna de Bart de Jong remiseerde (5-1). Marco Veneboer peuzelde in het middenspel een schijfje op en bouwde dat uit tot winst. Hierna remiseerde John Folkers (8-2). Ab Steenbergen boekte vervolgens een klokzege en Hilco Braakman stelde via een winstpartij ook de teamwinst veilig (12-2).

Hans van Hal kon zijn topscorerpositie niet verder uitbouwen en moest in een gelijkspel berusten (13-3). Ook Fred van Amersfoort kon zijn schijfwinst niet in partijwinst omzetten (14-4). Dat deed tenslotte wel de André Klein Tank (16-4). Op zaterdag 7 december moeten de Sallanders afreizen naar Lunteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.