Home / Sallandcentraal / RTV Oost neemt kerstnachtdienst op in Lettele

RTV Oost neemt kerstnachtdienst op in Lettele

HENGELO – RTV Oost presenteert dit jaar op zaterdag 21 december een Kerstnachtdienst in streektaal in de Nicolaaskerk in Lettele. De regionale omroep maakt opnames van de dienst die tijdens Kerst meerdere keren worden uitgezonden op tv en radio. Voorgangers zijn ds. Klaas van der Kamp en vicaris Ronald Cornelissen. Aan deze viering werken kinderen uit Lettele mee, evenals het koor TODA uit Rijssen. Zij verzorgen de koorzang en de instrumentale intermezzo’s. De lezingen worden verzorgd in verschillende variëteiten van de streektalen van Overijssel. De opname van deze Kerstnachtdienst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kerk gaat open om 19.00 uur. Iedereen is welkom.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.