Home / Sallandcentraal / Rouw en verlies verwerken, hoe doe je dat?

Rouw en verlies verwerken, hoe doe je dat?

RAALTE – Op woensdagavond 20 november geeft klinisch psycholoog en hoogleraar Manu Keirse in het Annahuis te Raalte een lezing over verlies en welke rol veerkracht speelt om met dit verlies om te gaan. Keirse is klinisch psycholoog en specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Hij is emeritus-hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Zijn boeken over omgaan met verlies zijn bestsellers.

Iedereen komt in aanraking met verlies. De dood van een geliefde, verlies van je baan, een scheiding of een ernstige ziekte kunnen een enorme impact hebben. Niet alleen voor jezelf, maar voor alle direct betrokkenen. Dan komt het eropaan hoe je ermee omgaat. Kun je dat leren? Met veel herkenbare voorbeelden laat Keirse zien dat omgaan met verlies een dagelijkse praktijk van hard werken is. Hij geeft ook handvatten om te leren hoe je jezelf en anderen daarbij kunt ondersteunen.

De lezing begint om 19.30 uur. Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn bij het Annahuis verkrijgbaar, zowel in de voorverkoop als aan de deur.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.